Even voorstellen

Elza

Mijn naam is Elza van Heijst en ik ben de eigenaar van Happy Kids Entertainers. Al jarenlang ben ik clown. Ik heb veelvuldig opgetreden op kinderfeesten, op de basisschool, bij verenigingen en familiefeesten en bruiloften.  Daarnaast heb ik diverse jaren een kinderclub geleid en ook daar vaak opgetreden. Verder heb ik musicals gemaakt met kinderen. Acteren vind ik geweldig en het is mijn passie om kinderen een onvergetelijke ervaring te geven. Daarom ook de naam: Happy Kids Entertainers. Ik ben getrouwd en samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Hellevoetsluis. 

Het team van Happy Kids Entertainers bestaat uit meerdere personen. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld twee prinsessen te laten komen op het kinderfeest.  U kunt ook kiezen voor een extra foto-arrangement. Onze fotograaf komt dan mee naar het feest. Kijkt u bij de verschillende soorten feesten welk feest het beste bij uw kind past. 


Vera

Hoi hoi! Ik ben Vera, een enthousiaste en creatieve kinderentertainer. Op diverse campings heb ik als animatiemedewerkster gewerkt. Daarnaast heb ik een toerisme-opleiding afgerond, en geruime tijd gewerkt als oppas. In mijn vrije tijd verzin ik graag leuke spellen en activiteiten. Daarnaast ben ik getrouwd en ben ik moeder met enorm veel kinderliefde.

Ik heb veel ervaring met kinderen en ik kan de meest leuke creatieve ideeën bedenken. 
Verder kan ik tijdens kinderfeesten met prinses Elsa meekomen als prinses Anna en natuurlijk ook als clown Kleur. Kinderen maken mij heel erg blij en ik krijg veel energie van leuke dingen bedenken. Ik kan zorgen voor op maat gemaakte ideeën. 
Spiderman
Spiderman is een hele sterke man met ervaring met kinderen. Hij heeft diverse vechtsporten gevolgd en is erg breed. Hij kan een aantal coole moves en dat is heel spectaculair voor de kinderen. Hij is stoer, groot en de held van de kinderen. Spiderman komt niet alleen op kinderfeesten, hij komt altijd samen met prinses Elsa of met Mary Jane.