Juf Snapniks 

Voor kerken en basisscholen kan juf Snapniks op maat gemaakte themaprogramma's verzorgen, geschikt voor gezinsdiensten of andere evangelisatie-activiteiten. 
Kinderen onthouden het beste als ze iets horen, zien en het aan een ander kunnen uitleggen. Juf Snapniks snapt werkelijk helemaal niets! De kinderen worden tijdens een interactieve themadienst of tijdens een themales uitgedaagd om juf Snapniks mee te helpen. De interactie met de kinderen kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van de groepsgrootte. De kinderen worden op het podium gevraagd om mee te helpen. Als de groepen kleiner zijn dan kan de interactie vanuit de hele groep kinderen komen. 

Kerken: 
Voor kerken kan juf Snapniks vanuit haar Christelijke overtuiging bijbelverhalen uitspelen. Ze is dan gekleed als een Israëlische man of vrouw. Daarnaast treedt zij op als juf Snapniks met een parallelverhaal naast het bijbelverhaal, om de les uit de Bijbel naar het leven van de kinderen te vertalen. Hiervoor gebruikt zij veel humor, goocheltrucs, haar gitaar en haar vrolijke lach. Een van de onderwerpen is: 'Ik snap er niks van'.  Het thema gaat over de onvoorwaardelijke liefde van God. Op de facebookpagina staan een heel aantal recensies van mensen die deze voorstelling hebben gezien. Meerdere thema's zijn mogelijk.

Basisscholen: 
Op basisscholen kan juf Snapniks een themales geven over pesten, gedragsproblemen, en diverse andere onderwerpen. Dit doet ze door middel van een interactieve show waarbij de kinderen haar helpen om de oplossing te bedenken. 
Prijs voor kerken en basisscholen: op aanvraag: info@happykidsentertainers.nl