Even voorstellen

Het team van Happy Kids Entertainers bestaat uit meerdere personen


We stellen ze hier aan u voor:

Elza

Mijn naam is Elza van Heijst en ik ben de eigenaar van Happy Kids Entertainers. Al jarenlang ben ik clown. Ik heb veelvuldig opgetreden op kinderfeesten, op de basisschool, bij verenigingen en familiefeesten en bruiloften. Daarnaast heb ik diverse jaren een kinderclub geleid en ook daar vaak opgetreden. Verder heb ik musicals gemaakt met kinderen. Acteren vind ik geweldig en het is mijn passie om kinderen een onvergetelijke ervaring te geven. Daarom ook de naam: Happy Kids Entertainers. Ik ben getrouwd en samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Hellevoetsluis. Ik kom op feesten als clown Kwep, prinses Elsa, prinses Belle, prinses Ariël en als cowgirl Jane en cowboy Billy. Ik kan gitaar spelen, zingen, goochelen, ballonfiguren maken, acteren en buikspreken. Maar het belangrijkste van alles is dat ik kinderen geweldig vind! Door mijn jarenlange ervaring kan ik heel goed inspelen op kinderen. Op de Facebookpagina vindt u heel veel recensies over ons bedrijf. www.facebook.com/happykidsentertainers


Vera
Hoi hoi! Ik ben Vera, een enthousiaste en creatieve kinderentertainer. Op diverse campings heb ik als animatiemedewerkster gewerkt. Daarnaast heb ik een toerisme-opleiding afgerond, en geruime tijd gewerkt als oppas. In mijn vrije tijd verzin ik graag leuke spellen en activiteiten. Daarnaast ben ik getrouwd en ben ik moeder met enorm veel kinderliefde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ik kan de meest leuke creatieve ideeën bedenken. Kinderen maken mij heel erg blij en ik krijg veel energie van leuke dingen bedenken. Ik kan zorgen voor op maat gemaakte ideeën.

Clown Kleur
Hallo, ik ben een vrolijke meisjesclown en samen met clown Kwep maak ik de leukste ballonfiguren. Ik heb veel ervaring met kinderen en geniet er heel erg van om kinderen blij te maken. Samen met clown Kwep heb ik diverse optredens gegeven en we zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld.

Dory

Hallo, ik ben Dory en ik geniet heel erg van kinderen. Ik kan zingen en gitaarspelen en leuke ballonfiguren maken. Samen met Elza van Happy Kids Entertainers kan ik bij uw evenement of feest komen en samen zorgen we ervoor dat de kinderen een onvergetelijke tijd zullen hebben. Ik heb veel ervaring met kinderen.Spiderman
Hallo, ik ben Spiderman. Ik zit op diverse vechtsporten en ik kan daardoor hele coole moves laten zien. Door het trainen ben ik breed en topfit. Dit is ook nodig omdat ik grote problemen en misdrijven moet oplossen. Als ik op een feest kom dan komt er altijd een actrice mee van Happy Kids Entertainers. Dit kan Gwen, prinses Belle, Elsa of Ariël zijn. Zij hebben een groot probleem en dan moet ik gaan oplossen samen met de kinderen. Ik heb veel ervaring met kinderen en ik vind het geweldig om naar feesten te gaan.

Onze unicorn trainster komt soms samen met een Unicorn. Deze prachtige Unicorn is een lieve jonge vrouw die heel erg van kinderen houdt.