Even voorstellen

Het team van Happy Kids Entertainers bestaat uit meerdere personen
We stellen ze hier aan u voor:

Elza

Mijn naam is Elza van Heijst en ik ben de eigenaar van Happy Kids Entertainers. De naam van mijn bedrijf is een aantal jaar geleden ontstaan toen ik veel kinderentertainment verzorgde. Dit doe ik nu nog steeds maar ik ben mij de afgelopen jaren gaan specialiseren tot muziekagoog en troubadour. Ik kom veel bij ouderen met of zonder dementie. En bij mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Ik treed op met mijn gitaar en geluidsbox en zie veel bijzondere reacties ontstaan op de muziek. Ik geniet er heel erg van om contact te maken met mensen. Om hen een fijne tijd te geven en contact van hart tot hart te hebben.
Ik geef diverse optredens en kom graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek!
  www.facebook.com/happykidsentertainers

Clown Kleur


Hallo, ik ben een vrolijke meisjesclown en samen met clown Kwep maak ik de leukste ballonfiguren. Ik heb veel ervaring met kinderen en geniet er heel erg van om kinderen blij te maken. Samen met clown Kwep heb ik diverse optredens gegeven en we zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld.

Juf Snapniks

En zo zijn er nog een heel aantal personages: cowboy Billy, cowgirl Jane, Floortje, Unicorntrainster, Gwen, Belle, Elsa.
Elza speelt heel veel verschillende typetjes. Soms komt ze voor de 4e keer op een feest en de kinderen herkennen haar niet.
Belle