Woongroepen en dagbestedingscentra voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.
Als muziekagoog en troubadour bied ik diverse muzikale voorstellingen aan voor mensen met een verstandelijke beperkingen voor verschillende niveau's. Ik ga daarbij altijd uit van de geweldige mogelijkheden die ze hebben i.p.v. te kijken naar de beperkingen. Er ontstaan altijd hele geweldige momenten die onvergetelijk zijn.

Belevingstheater
En u kunt mij ook boeken voor een belevingstheater voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.
Thema's: Op de boerderij met boerin Bep
Onder water...
Ieder jaar worden er weer nieuwe voorstellingen gemaakt. Elke voorstelling is gericht op stimulering en ontspanning van de clienten. Er wordt gebruik gemaakt van muziekinstrumenten en sensorisch materiaal.
Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Contact: info@dewarmeklank.nl

De muzikale clown Kwep
Een muzikale voorstelling van clown Kwep is een combinatie van humor en muziek. Clown Kwep zingt Nederlands-talige liedjes en heeft een gitaar en een muziekbox.

Boerin Bep
Een voorstelling met boerin Bep is een combinatie van muziek en humor. Boerin Bep heeft een muziekbox bij zich en haar gitaar. Het wordt een echte beestenboel!


Juf Snapniks
Juf Snapniks probeert een gezellig feest te organiseren maar er gaat van alles mis. En hoe ze gitaar moet spelen snapt ze al helemaal niet. Gelukkig zijn er altijd behulpzame clienten!

Recensies:
Elza van Heijst komt bij al een aantal jaar regelmatig bij diverse locaties van Ipse de Bruggen, de Zuidwester, Thomashuizen, Herman Frantsen Huizen, Westenrijck boerderijen, Reinaerde Vlindervallei, Bartimeus, etc.

Diverse woongroepen hebben recensies geschreven over clown Kwep. /contact/recensies-gezondheidszorg