Christelijk kindertheater

Voor kerken en Christelijke basisscholen en vakantiebijbelscholen heeft Happy Kids Entertainers diverse kindertheater-voorstellingen.
Er komen ieder jaar nieuwe voorstellingen bij. Ook voor het thema van de vakantiebijbelweek. Hieronder vindt u een aantal voorstellingen. Neem gerust contact op voor een voorstelling op maat. info@happykidsentertainers.nl

Voorstelling 1: 'Steengoed'
Juf Snapniks komt op bezoek en heeft een belangrijke opdracht. Zou het gaan lukken? En wie zit haar toch steeds te plagen? En wat kunnen we van Nehemia leren? Luistert Nehemia naar wat God zegt of naar wat de mensen tegen hem zeggen? Het Bijbelverhaal wordt op een interactieve wijze uitgespeeld door Nehemia. Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit waardoor de Bijbelse les op verschillende manieren terug zal komen m.b.v. humor, goocheltrucs en een buikspreekpop. Boeiend en leerzaam voor jong en oud. Tussen de acts door van juf Snapniks en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft juf Snapniks even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door juf Snapniks en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

Voorstelling 2: Ik snap er niks van'
Tijdens deze gezinsdienst staat de onvoorwaardelijke liefde van God centraal.
Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit en de vader van de verloren zoon treedt ook op.
Het bekende Bijbelverhaal wordt op een verfrissende interactieve wijze uitgespeeld en is leerzaam voor jong en oud. Het optreden zit vol humor en goocheltrucs en wordt met eerbied gebracht.  Tussen de acts door van juf Snapniks en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft juf Snapniks even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door juf Snapniks en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.
Deze voorstelling kan ook als thema hebben: 'Ik zie je!' Er wordt dan meer de nadruk gelegd op hoe de Vader ons ziet. Wat zegt God over ons? Veel kinderen worden gepest en horen hele lelijke dingen over zichzelf. Maar wat zegt God de Vader over ons?

Voorstelling 3: Cowboy of cowgirl in de kerk?
Cowboy Billy is al jaren op zoek naar Billy de Boef. Maar er is nu iets vreemds aan de hand. Billy is zo veranderd! De oplossing is te vinden in een koffer maar die is verdwenen. Als dit maar opgelost kan worden. Het Bijbelverhaal van Saulus wordt ook uitgespeeld.

Tussen de acts door van cowboy Billy of cowgirl Jane en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft cowboy Billy of cowgirl Jane even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door cowboy Billy en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 100 jaar.

Voorstelling 4: 'Powered by'
Juf Snapniks heeft een hele belangrijke taak. Ze weet zeker dat het gaat lukken. Ze moet een hele mooie maar ingewikkelde Bijbeltekst gaan uitleggen aan ‘Liesje’ haar buikspreekpop. Het gaat over de lamp onder de korenmaat. Maar Liesje is nergens te bekennen. Alles loopt mis maar gelukkig kunnen de kinderen meehelpen. En dan is er nog een verrassende verdiepende afloop.  Tussen de acts door zullen er een aantal liederen gezongen worden.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

Voor meer informatie en prijsopgave: info@happykidsentertainers.nl

RECENSIES: zie onderaan deze paginaRecensies

Online korte voorstelling van het kerstverhaal voor de Volle Evangelie gemeente in Hoogvliet 25-12-2020
Elza, het was in 1 woord geweldig! Heel bijzonder hoe je dit uitgespeeld hebt. In alle huiskamers hebben we genoten.

Kerstvoorstelling Capelle a/d IJssel 12 december 2020
Wat hebben we een geweldige kerstochtend gehad met de kinderen uit de flat om onze kerk! Juf Snapniks vroeg zich af wat Kerst eigenlijk was. Zou het gaan om lekker eten of versiering van de kerstboom? Het verhaal zat vol met lachwekkende domme dingen van juf Snapniks, de kinderen wilden haar natuurlijk wel even helpen, het was kostelijk om te zien. Na een verkleedmoment hoorden de kinderen het Kerstverhaal van de herbergier. Heel mooi hoe enthousiast en betrokken de kinderen waren. De voorstelling werd afgesloten met een liedje met gebaren. Zo is op een heel geschikte manier het kerstverhaal gedeeld met kinderen uit de buurt! Bedankt Elza!

Commissie "Kids met elkaar" Prot. Gem. Beusichem-Zoelmond 6-11-2020
Recensie n.a.v. 'Ik snap er niks van'

De kinderen (en ook wij organisatoren) hebben genoten van het optreden van Juf Snapniks. Een gekke, vrolijke juf maar echt slim is ze niet....dat hadden de kinderen snel in de gaten. Dit zorgde voor veel hilarische momenten en de kinderen hadden dan ook enorm veel plezier.

Het was een ontzettend leuk optreden waarbij de kinderen juf Snapniks regelmatig te hulp schoten om het weggelopen stoute hondje waar ze toch zo veel van hield terug te vinden. Het parallelverhaal uit de bijbel over de vader die bleef wachten tot zijn verloren zoon weer thuis kwam, kreeg zo een duidelijke en herkenbare uitleg.

Elza weet op een super grappige manier aan te sluiten bij de kinderen en heeft daarbij oog voor iedereen. Door de combinatie van het optreden van Juf Snapniks en het uitspelen van het parallelverhaal wordt de diepere laag die hier door heen verweven is, nl. de onvoorwaardelijke liefde van God voor iedereen, nog meer zichtbaar.

Commissie "kids met elkaar" Prot. Gem. Beusichem-Zoelmond


Impact Church Waddinxveen 11-10-2020
Recensie n.a.v. Ik snap er niks van'

Hoi Elza,
Zowel ouders als kinderen waren erg enthousiast. Ook onze eigen kids hadden het er thuis nog over. Grappig om dan te horen wat ze ervan hebben opgestoken.
Ik vond het zelf een waardevol programma voor de kinderen van onze kerk. Knap hoe jij ook inspeelt op de situatie.
De kinderen zaten er helemaal in. Ze waren mega enthousiast en hebben erg genoten.
Bedankt nogmaals voor de leuke voorstelling
Groetjes A.  
Basisschooldocent groep 7
Leiding kinderwerk

Evangeliegemeente Vlaardingen 4-10-2020
Recensie n.a.v. Ik snap er niks van'

Hier een reactie van één van onze kinderwerkers:
Ik vond juf snapniks erg geslaagd!! Je zag echt dat de kinderen, en ook volwassenen, er helemaal in zaten. Ze reageerden heel enthousiast en deden echt mee. Combinatie tussen juf Snapniks en bijbelse figuur vind ik goed. Kinderen horen zo het bijbelverhaal en door juf snapniks wordt er dan nog op eenvoudige en leuke manier ook moraal van het bijbelverhaal duidelijk gemaakt.
Ik zeg: geslaagd optreden! Ga zo door juf snapniks!😃👍🏻

Kruiskerk Dordrecht 13 juli 2020
Recensie n.a.v. 'Ik snap er niks van'

Aan de gezichtjes en reacties van de kinderen, kon ik echt merken dat ze er helemaal in mee gingen, ze gaven heel goed response.
Verder was het een stuk met veel variatie. Leuk om af en toe weer eens wat te gaan zingen waarna de kinderen weer nieuwsgierig waren, hoe het verder zou gaan.
En wat ben je enthousiast zeg! Dus....erg tevreden!Een recensie/aanbeveling van Stichting Profila Zorg

"Juf Snapniks is als spreker aanwezig geweest in de Bijzondere Mensentent van Profila Zorg tijdens de pinksterconferentie van Opwekking. Iedereen heeft genoten van haar aanwezigheid! Ze wist de boodschap kort en bondig over te brengen, met mooie beelden ter ondersteuning. Veel herhaling, wat goed past bij deze doelgroep. Er kwam veel reactie en enthousiasme van de deelnemers. Wij zijn blij!"


Met vriendelijke groet,  


C. K│ Gezinscoach & Intakecoördinator Profila Jong Rijnmond | Stichting Profila Zorg

Ik wil graag bij deze mijn persoonlijke reactie geven op jouw optreden in de Bijzondere Mensen Tent tijdens Opwekking 2019

De manier waarop je de gevraagde boodschap overbracht was ontwapenend,
heel toegankelijk voor de doelgroep en ook heel liefdevol.
De boodschap werd niet vertroebeld door allerlei bijzaken, en kwam helder over.
De hoofdzaak ervan werd telkens opnieuw op een leuke aanvullende manier uitgebeeld,
wat naast die helderheid ook leidde tot veel plezier en betrokkenheid van de doelgroep.

Een hartelijke groet en veel zegen, Albert   
Bouwman Architectuurpresentatie
Per email ontvangen:
We hebben genoten van je optreden. Dit mag je vaker komen doen. Voor ons als volwassenen was het ook heel ontroerend. Je weet harten te raken.
Je bent heel verfrissend en je straalt. Dat spreekt iedereen aan.


Christelijke basisschool

Per email ontvangen naar aanleiding van een gezinsdienst:

Na afloop van een gemeenteweekend:
'Het was heel mooi hoe je het thema van ons gemeenteweekend in een voor hen begrijpelijk niveau hebt uitgewerkt.'