Interactieve kindershows als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas voor personeelsfeesten en voor scholen

Happy Kids Entertainers uit Hellevoetsluis in Zuid-Holland verzorgt kinderentertainment voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. Zo biedt Happy Kids Entertainers energieke, interactieve kindershows. Deze kindershows zijn uitstekend geschikt als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas.

Ook kan Happy Kids Entertainers kinderentertainment op maat verzorgen tijdens evenementen. Alle personages die op de homepage genoemd worden, zijn te boeken in een aangepast arrangement voor bedrijven.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. De tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Show 1: Clown Kwep's interactieve kindershow 30-45 minuten
Clown Kwep

Clown Kwep heeft gehoord dat Sinterklaas op bezoek zal komen. En nu heeft Sinterklaas clown Kwep een brief gestuurd om haar te vragen om het Sinterklaasfeest goed voor te bereiden. Dat vindt clown Kwep natuurlijk heel erg leuk. Alleen is er 1 probleem! Als een clown een feest gaat voorbereiden dan gaat er natuurlijk van alles mis!! We hopen dat het allemaal goed gaat komen. Een spannende, leuke, grappige show waar jong en oud hartelijk om zal moeten lachen.
Show 2: Het mysterie van de sleutel door de grappige goochelpiet
Tijdens deze interactieve kindershow worden de kinderen meegenomen in een spannend maar vooral heel erg boeiend avontuur samen met de grappige goochelpiet. Voor meer informatie mail naar: info@happykidsentertainers.nl

Voor recensies: ga naar klantwaarderingen

Kinderentertainment op maat tijdens evenementen

Prinses Elsa, Belle, of Ariël kunnen alleen of met Spiderman uit Hellevoetsluis magic shows geven voor de kinderen tijdens evenementen en braderieën. Met haar buikspreekpop Sven en haar gitaar zorgt prinses Elsa voor leuke interactie met de kinderen. Clown Kwep zorgt voor hilarische momenten en mini-shows.
Informeer naar de mogelijkheden.


Alle arrangementen zijn uit te breiden met ballonfiguren maken, schminken en/of knutselen. Bij deze uitgebreide arrangementen zullen altijd twee entertainers aanwezig zijn.