Juf Snapniks

Voor kerken en Christelijke basisscholen heeft juf Snapniks 4 verschillende gezinsdiensten.

Voorstelling 1: 'Steengoed'
Juf Snapniks komt op bezoek en heeft een belangrijke opdracht. Zou het gaan lukken? En wie zit haar toch steeds te plagen? En wat kunnen we van Nehemia leren? Luistert Nehemia naar wat God zegt of naar wat de mensen tegen hem zeggen? Het Bijbelverhaal wordt op een interactieve wijze uitgespeeld door Nehemia. Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit waardoor de Bijbelse les op verschillende manieren terug zal komen m.b.v. humor, goocheltrucs en een buikspreekpop. Boeiend en leerzaam voor jong en oud. Tussen de acts door van juf Snapniks en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft juf Snapniks even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door juf Snapniks en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

Voorstelling 2: Ik snap er niks van'
Tijdens deze gezinsdienst staat de onvoorwaardelijke liefde van God centraal.
Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit en de vader van de verloren zoon treedt ook op.
Het bekende Bijbelverhaal wordt op een verfrissende interactieve wijze uitgespeeld en is leerzaam voor jong en oud. Het optreden zit vol humor en goocheltrucs en wordt met eerbied gebracht.  Tussen de acts door van juf Snapniks en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft juf Snapniks even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door juf Snapniks en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.
Deze voorstelling kan ook als thema hebben: 'Ik zie je!' Er wordt dan meer de nadruk gelegd op hoe de Vader ons ziet. Wat zegt God over ons? Veel kinderen worden gepest en horen hele lelijke dingen over zichzelf. Maar wat zegt God de Vader over ons?

Voorstelling 3: Cowboy of cowgirl in de kerk?
Cowboy Billy is al jaren op zoek naar Billy de Boef. Maar er is nu iets vreemds aan de hand. Billy is zo veranderd! De oplossing is te vinden in een koffer maar die is verdwenen. Als dit maar opgelost kan worden. Het Bijbelverhaal van Saulus wordt ook uitgespeeld.

Tussen de acts door van cowboy Billy of cowgirl Jane en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft cowboy Billy of cowgirl Jane even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden aangereikt door cowboy Billy en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 100 jaar.

Voorstelling 4: 'Powered by'
Juf Snapniks heeft een hele belangrijke taak. Ze weet zeker dat het gaat lukken. Ze moet een hele mooie maar ingewikkelde Bijbeltekst gaan uitleggen aan ‘Liesje’ haar buikspreekpop. Het gaat over de lamp onder de korenmaat. Maar Liesje is nergens te bekennen. Alles loopt mis maar gelukkig kunnen de kinderen meehelpen. En dan is er nog een verrassende verdiepende afloop.  Tussen de acts door zullen er een aantal liederen gezongen worden.

Duur van de interactieve dienst: 1,5 uur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

Voor meer informatie en prijsopgave: info@happykidsentertainers.nl

RECENSIES: zie onderaan deze paginaRecensies

Een recensie/aanbeveling van Stichting Profila Zorg

"Juf Snapniks is als spreker aanwezig geweest in de Bijzondere Mensentent van Profila Zorg tijdens de pinksterconferentie van Opwekking. Iedereen heeft genoten van haar aanwezigheid! Ze wist de boodschap kort en bondig over te brengen, met mooie beelden ter ondersteuning. Veel herhaling, wat goed past bij deze doelgroep. Er kwam veel reactie en enthousiasme van de deelnemers. Wij zijn blij!"

Met vriendelijke groet,  

C. K│ Gezinscoach & Intakecoördinator Profila Jong Rijnmond | Stichting Profila Zorg

Ik wil graag bij deze mijn persoonlijke reactie geven op jouw optreden in de Bijzondere Mensen Tent tijdens Opwekking 2019

De manier waarop je de gevraagde boodschap overbracht was ontwapenend,
heel toegankelijk voor de doelgroep en ook heel liefdevol.
De boodschap werd niet vertroebeld door allerlei bijzaken, en kwam helder over.
De hoofdzaak ervan werd telkens opnieuw op een leuke aanvullende manier uitgebeeld,
wat naast die helderheid ook leidde tot veel plezier en betrokkenheid van de doelgroep.

Een hartelijke groet en veel zegen, Albert   
Bouwman Architectuurpresentatie
Per email ontvangen:
We hebben genoten van je optreden. Dit mag je vaker komen doen. Voor ons als volwassenen was het ook heel ontroerend. Je weet harten te raken.
Je bent heel verfrissend en je straalt. Dat spreekt iedereen aan.


Christelijke basisschool

Per email ontvangen naar aanleiding van een gezinsdienst:

Na afloop van een gemeenteweekend:
'Het was heel mooi hoe je het thema van ons gemeenteweekend in een voor hen begrijpelijk niveau hebt uitgewerkt.'