Cowboyfeest
Een echte cowgirl of een echte cowboy komt op dit kinderfeest. Er is een groot probleem in het Wilde Westen en de cowboy heeft sterke en snelle kinderen nodig. Als de cowgirl op bezoek komt, dan is het feest ook erg geschikt voor kinderen die veel van paarden houden. Nodig jij cowboy Billy uit, dan is het feest heel spannend en gaan we met elkaar op avontuur.

Dit feest kan buiten of binnen gehouden. De cowboy verzorgt een programma van 60 of 90 minuten.
Racecoureurfeest
Op dit feest komt er een racecoureurtrainster bij jou thuis of ergens op een locatie buiten. Ze is op zoek naar nieuwe racecoureurs en ze wil weten of de kinderen daar geschikt voor zijn. Het is een spannend en actief feest met diverse leuke onderdelen.


Racecoureurfeest

Op dit feest komt een echte racecoureurtrainster. Ze komt eerst testen of de kinderen wel fit genoeg zijn d.m.v. diverse bootcamp-oefeningen.
Daarna gaan er nog een aantal testen plaatsvinden om te checken of de kinderen een echte racecoureur kunnen worden.
Het is een afwisselend programma en het niveau wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
Als dit allemaal is gelukt dan krijgen de kinderen nog een speciale kindershow te zien. En verder is er nog een lekkere versnapering voor tussendoor.
Voor bedrijven: tarieven op aanvraag.

Cowboyfeest

Op dit feest komt een echte cowgirl. Ze heeft dringend hulp nodig voor een groot probleem. Ze komt eerst testen of de kinderen wel fit genoeg zijn om ook cowboy te worden d.m.v. diverse bootcamp-oefeningen.

Daarna gaan er nog een aantal testen plaatsvinden om te checken of de kinderen een echte cowboy kunnen worden.
Het is een afwisselend programma en het niveau wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
Als dit allemaal is gelukt dan krijgen de kinderen nog een speciale kindershow te zien.