Prinsessenfeest bij u thuis met prinses Ariël, prinses Elsa of prinses Belle

Als een prinses van Happy Kids Entertainers uit Hellevoetsluis in Zuid-Holland bij jouw kind voor de deur staat, dan is dat het begin van een kinderfeestje om nooit te vergeten. De prinses verzorgt een bruisend programma van 90 of 120 minuten, vol verschillende onderdelen zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Van dansen tot een kindershow vol verrassingen.

Op onze facebookpagina vindt u heel veel foto's van kinderfeesten en recensies.
www.facebook.com/happykidsentertainers

Er is ook een mogelijkheid om een prinses samen met Spiderman te laten komen. Kijk hiervoor op: /kinderfeesten/spiderman
Compleet verzorgd kinderfeest op een door ons geregelde locatie in Hellevoetsluis:

Tijdens dit 2,5 uur durend kinderfeest ga je met alle kinderen naar het vakantiehuis van een prinses of naar een restaurant.
Het is een feest inclusief eten, taart en verder alle onderdelen van de prinsessenfeesten.
Neem contact op met ons op over de diverse mogelijkheden.
90 minuten:
Tijdens een feest bij u aan huis wordt de jarige in het zonnetje gezet. Een prinses naar keuze (Ariël, Belle of Elsa) gaat dansen met de kinderen en zingen met haar gitaar. Verder zijn er nog diverse leuke onderdelen, zoals een kindershow.
U kunt kiezen uit een basisprogramma of een luxe programma.
Informeer naar de diverse mogelijkheden. Elke prinses heeft weer een ander programma. Het feest is volledig in het thema.

Voor bedrijven: tarieven op aanvraag.

120 minuten:
Tijdens dit feest bij u thuis is er extra tijd voor speciale onderdelen. Naast het programma van het 90 minuten feest komen er nog een aantal onderdelen bij. Verder zal de prinses nog een prachtig optreden geven. Het is een bijzonder feest waar de kinderen erg van zullen genieten!

Compleet verzorgd kinderfeest op een locatie in Hellevoetsluis:

Tijdens dit 2,5 uur durend kinderfeest ga je met alle kinderen naar het vakantiehuis van de prinses of naar een restaurant.

Het is een feest inclusief eten, taart en verder alle onderdelen van de prinsessenfeesten.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor bedrijven: tarieven op aanvraag.