Kindervoorstellingen in de klas op basisscholen en kinderdagverblijven

Happy Kids Entertainers is een kinderentertainment bedrijf uit Hellevoetsluis. We geven leuke kindervoorstellingen voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 van de basisschool. Ook geven we voorstellingen voor peuters. We kunnen kindervoorstellingen geven voor grote groepen maar ook per klas, volledig corona-proof.
De voorstellingen zitten vol afwisseling en muziek en goocheltrucs en buikspreekpoppen en er is heel veel interactie met de kinderen.
Op deze pagina vindt u 6 verschillende voorstellingen. We maken regelmatig nieuwe voorstellingen. Ook geven we diverse workshops voor kinderdagverblijven.

Neemt u contact met op ons voor de mogelijkheden.

Kindervoorstelling: 'Het is feest!'

De voorstelling: 'Feest' kan voor elke feestelijke gelegenheid op school worden geboekt met de grappige clown Kwep. Het niveau wordt aangepast aan de leeftijden van de kinderen.
Clown Kwep gaat de school helpen met het organiseren van het feest, maar daarbij gaat er natuurlijk van alles mis. Deze kindervoorstelling is geschikt voor kinderen t/m groep 4. Clown Kwep neemt goocheltrucs mee en haar gitaar. Dus dat wordt ontzettend leuk!

Kindervoorstelling: 'Rare vogels!'

De voorstelling 'Rare vogels' is geschikt voor kinderen van de onderbouw en voor peuters. De voorstelling wordt bij een peuters aangepast aan het niveau.
'Rare vogels' gaat over juf Snapniks die vlakbij een bos woont. Er woont ook een klein vogeltje. Het vogeltje komt allemaal andere vogels tegen. Ook rare vogels. Hoe ga je nu om met een rare vogel? Een leerzame voorstelling met liedjes en veel buikspreekpoppen.

Kinderboekenweek 'Bij mij thuis'

Kindervoorstelling Kinderboekenweek 2023!
Boerin Bep geeft een hele leuke interactieve kindervoorstelling voor de kinderen t/m groep 4 over het thema van de kinderboekenweek: 'Bij mij thuis'. Als boerin Bep woont ze op een boerderij en dat is een hele bijzondere plek om te wonen. Ze beleeft er heel veel leuke, grappige en leerzame avonturen samen met de andere bewoners van de boerderij. Haar huis..is een echt thuis. De kindervoorstelling zit vol interactie, buikspreekpoppen, goocheltrucs en liedjes.

Sinterklaasvoorstelling: 'Als dat maar goed komt'

Deze kindervoorstelling wordt gegeven door Juf Snapniks. Ze heeft een belangrijke opdracht gekregen van Sinterklaas en dat vindt ze natuurlijk heel erg leuk. Alleen..dan gaat er van alles mis. Want als je juf Snapniks heet, dan begrijp je niet zoveel.
Gelukkig helpen de kinderen haar heel goed en deze voorstelling zit vol grapjes, Sinterklaasliedjes en een klein buikspreekpop Pietje die erg ondeugend is.

Kindervoorstelling: 'Op zoek naar de banaan!'

De kindervoorstelling: Op zoek naar de banaan' is een leuke voorstelling die gaat over clown Kwep en haar vriendje 'Aapie'.
Aapie wil zo graag een hele bijzondere banaan eten en clown Kwep wil haar vriendje natuurlijk wel helpen. Maar of dat gaat lukken?
Begrippen als: 'samenwerken, reizen en ontdekken komen tijdens deze voorstelling aan de orde op een interactieve manier.

Kindervoorstelling: 'Een lieve rups op reis met Liesje'
Deze kindervoorstelling is ook ontzettend leuk voor de kinderen. Wie kent het verhaal van een heel lief rupsje dat heel veel eet nou niet? Er is iemand die dit verhaal echt nog nooit heeft gehoord. Dat is Liesje, de buikspreekpop van juf Snapniks. Tijdens de interactieve kindervoorsteling gaat juf Snapniks samen met de kinderen aan Liesje het verhaal laten zien. Er worden natuurlijk ook liedjes gezongen. Een leuke vrolijke voorstelling met veel afwisseling.

Recensies:

Elza heeft voor onze locaties van de BSO theaterworkshops gegeven aan de kinderen. Ze hebben genoten en de workshops waren boeiend, leuk en leerzaam. We willen graag de samenwerking voortzetten en de volgende workshops staan alweer geboekt voor de meivakantie.
Bso organisatie Zuid-Holland

De voorstelling had Elza op maat gemaakt voor de peuters van Klein maar dapper. Deze werd gekoppeld aan een leuk prentenboek . Met een simpel, maar duidelijk decor wist zij het boek tot leven te brengen. Zij wist een laagdrempelige en interactieve voorstelling in elkaar te zetten die prima aansloot bij het niveau van de kinderen. Ze waren betrokken. Normaal gesproken sluiten de ouders ook aan, maar door de coronamaatregelen kon dit nu niet. Wel begrepen wel van ouders dat de kinderen er thuis nog enthousiast over verteld hebben.
Directie: 'Klein maar Dapper'

'Je vindt aansluiting bij de kinderen. Ze hebben echt genoten!'
'Wat is deze kindershow leuk, zo grappig, we vonden het super!"
'De kinderen praten er nu nog over!'
"Voor ons 40-jarig jubileum mochten we met onze onderbouw genieten van een heerlijke voorstelling van clown Kwep.
Wat een plezier hebben we gehad! De lieve clown was heerlijk ontroerend onhandig, de kinderen leefden ontzettend mee.
Geweldig hoe ze iedereen, zelfs de juffen en ouders, liet schaterlachen! Bedankt voor deze fantastische show!"
groeten,
E. van V.
groepsleerkracht 1/2a

"Wat was dat leuk dat Clown kwep bij ons op de peuterspeelzaal kwam. De kinderen vonden het geweldig en wat hebben we met elkaar gelachen. Een uur vol plezier en gezelligheid."
Peuterspeelzaalleidster

"Geweldig hoe je de kinderen zo'n tijd kunt boeien. Prachtig om te zien hoe je aansluiting bij hen vindt."
Groepsleerkracht groep 4

Zie verder recensies onderaan deze pagina.

Onderstaande basisscholen en peuterspeelzalen gingen u voor:
'Klein maar dapper', Spijkenisse
Basisschool 'de Sterrenwacht' Hellevoetsluis
Basisschool 'OBS De Houthoeffe' Hellevoetsluis
Basisshool 'IKC Jan Ligthart' Vlaardingen
Basisschool 'de Kring' Hellevoetsluis
Basisschool 'de Hendrik Boogaard' Hellevoetsluis
Peuterspeelzaal 'Klein Duumpje' in Stellendam
Obs 'Roxenisse' Melissant
Basisschool 'de Regenboog Melissant
Peuterspeelzaal 'Bezige bijen' Melissant
Basisschool 'Het Anker' Vlaardingen
Kinderkoepel Hellevoetsluis
Kibeo