Christelijk kindertheater Happy Kids Entertainers

Voor kerken en Christelijke basisscholen en vakantiebijbelscholen heeft Happy Kids Entertainers diverse kindertheater-voorstellingen.
Er komen ieder jaar nieuwe voorstellingen bij. Ook voor het thema van de vakantiebijbelweek. Hieronder vindt u een aantal voorstellingen.
Ook zijn er speciale Paasvoorstellingen en Kerstvoorstellingen.
Alle voorstellingen zijn interactief en heel afwisselend. Ze zijn geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool en voor volwassenen. De voorstellingen duren 55 minuten tot 75 minuten.
Neem gerust contact op voor een voorstelling op maat. info@happykidsentertainers.nl

Onlangs gehoord:
'Er zijn artiesten die goed zijn, maar jij bent echt 'Supergoed'. De kinderen en de volwassenen hebben zo genoten. Daarom willen we jou graag weer boeken.'
Zie voor meer recensies onderaan deze pagina.

Enthousiasme gezocht!
Past bij het VWB thema 2023: 'Tel maar mee!'

Elza de dierenverzorgster is heel enthousiast!! Ze wil iets heel leuks organiseren. Het gaat helaas niet helemaal zoals ze zou willen en ze beleeft diverse avonturen. Ze maakt daarbij gebruik van goocheltrucs en buikspreekpoppen. De voorstelling is heel interactief. Ook wordt er nog een bijbels verhaal uitgespeeld met een prachtige les. Deze voorstelling past uitstekend bij het jaarthema van de HGJB en bij het thema van de Vakantiebijbelweek: 'Tel maar mee!'.

Dat moet ik ff goed onderzoeken!

De detective moet iets heel belangrijks uitzoeken. Ze is al jaren detective maar nu is er echt iets heel bijzonders gebeurd. Ook treedt er nog een meneer uit de Bijbel op die ook iets heel bijzonders meemaakt. Het is een hele bijzondere en interactieve voorstelling over hoe een ontmoeting met Jezus mensen verandert. De detective maakt gebruik van goocheltrucs en buikspreekpoppen en de voorstelling is heel afwisselend.

Ik snap er niks van!
Past bij het VWB thema 2023: 'Tel maar mee!'

Juf Snapniks beleeft een verrassend avontuur. Ze heeft een groot probleem. Dan komt er een Israelische meneer uit de Bijbel optreden. De kinderen gaan steeds meer begrijpen van de geweldige boodschap dat Jezus zoveel van ons houdt! De voorstelling is heel erg interactief en juf Snapniks maakt gebruikt van humor, goocheltrucs en buikspreekpoppen. Deze voorstelling past ook uitstekend bij het thema van de Vakantiebijbelweek: 'Tel maar mee!'

Steengoed!

In deze voorstelling beleeft juf Snapniks alweer een ander avontuur. Ze heeft een belangrijke opdracht gekregen. Ook het Bijbelverhaal van Nehemia wordt uitgespeeld. Ook hij kreeg een belangrijke opdracht. Het is een afwisselende en interactieve voorstelling. De hele gemeente wordt hierbij betrokken en deze voorstelling is ook zeer geschikt voor bv een familiedag of een gezinsdienst.

Paasvoorstelling

De detective treedt tijdens deze paasvoorstelling in 7 korte acts op. Het Paasverhaal wordt op een hele bijzondere wijze uitgespeeld en deze voorstelling is heel indrukwekkend. De volwassenen die in de zaal zitten zullen er ook door aangeraakt worden. Ook kan er een Paasvoorstelling gespeeld worden door juf Snapniks. Zij begrijpt niets van het Paasverhaal en tijdens de voorstelling ontdekt ze waar het echt om gaat.

Kerstvoorstellingen

Er zijn 2 verschillende kerstvoorstellingen. Een voorstelling met juf Snapniks en een voorstelling met de detective. Beide begrijpen niet goed wat het kerstfeest inhoudt en gaan ieder op eigen wijze op zoek naar de betekenis. Er wordt bij beide voorstellingen ook een gedeelte van het kerstverhaal uitgespeeld. Ook zijn er nog online-voorstellingen beschikbaar. Lees hieronder er meer over.

Hieronder vindt u een aantal recensies van de optredens in kerken, vakantiebijbelscholen

5 februari 2023:

We hadden jou al eerder geboekt. Je optreden was weer heerlijk gek met een diepere boodschap voor jong en oud. Dankjewel weer!
Geweldig dat je deze boodschap hebt gebracht. We gaan hier thuis nog zeker over doorpraten. Pesten is zo ingrijpend en de manier waarop jij tijdens de voorstelling: "Dat moet ik even onderzoeken" dit hebt aangekaart, is zo goed. Hier hebben wij als ouders ook heel veel aan. Dankjewel!

15 januari 2023:
Optreden voor de Gebedsweek in samenwerking met diverse kerken in Wageningen
Hallo Elza,
Ik heb ervan genoten gisteren! Van je enthousiasme en grote profesionaliteit, waaronder je vermogen om in te spelen op de situatie ter plekke en jong en oud geboeid te houden.
Het allergrappigst waren sommige kinderen die zich ZO druk maakten om het feit dat Juf Snapniks even iets niet snapte. Dat was kostelijk!
Fijn om met je samen te werken!
J.K. G, Band op Sokken.
15 januari 2023:
Hallo Elza,
Het was een echt feest gisteren. De kinderen waren geboeid en hielden het goed vol. De afwisseling tussen de band en de verschillende scènes werkte goed.
De boodschap werd duidelijk gebracht en kwam goed over, heel mooi om te zien hoe je het bijbelverhaal van de verloren zoon met het dagelijkse leven van de kinderen wist te verbinden.
We hebben genoten.
Volgens mijn telling waren er 115 kinderen aanwezig! Bedankt voor de fijne voorstelling met het thema: 'Doe goed' n.a.v. de gebedsweek.
Organisator Kerknet


18 december 2022:

Ik vond het fascinerend om te zien hoe je de kinderen meenam in deze kerstvoorstelling in Schoonhoven. Ze zaten er allemaal helemaal in. Jouw enthousiasme en interactie met hen zijn heel mooi.

Recensie 9 oktober 2022:
Het was heel bijzonder om te zien hoe je de lijn van de beide verhalen door liet lopen. Dat was voor de kinderen heel herkenbaar. Verder is de interactie die jij met de kinderen hebt, echt heel bijzonder. Ik ga je zeker onthouden voor een volgende keer.

Recensie 11 september 2022:
Elza is voor de 2e keer bij ons geweest. Deze keer met een voorstelling als detective. Voor zowel jong als oud echt een prachtige voorstelling met veel diepgang. Zo bijzonder om te zien hoe de kinderen op je reageren.

Recensie 9 september 2022:
Je bent de 1e artiest in 9 jaar die de kinderen 45 minuten onafgebroken heeft weten te boeien. Onze grote complimenten. Zowel de grote als de kleine kinderen vonden het geweldig. We gaan je zeker onthouden voor ons volgende Evangelisatie-evenement.

Recensie 19 augustus 2022:
Het was heel fijn om juf Snapniks te ontmoeten. De kinderen in Gouda hebben van haar genoten tijdens de vakantie bijbelweek.

Recensie 17 augustus 2022:
Elza heeft 2 voorstellingen gegeven als detective tijdens onze vakantiebijbeldag in Oldenbroek. De 1e voorstelling was voor groep 1 t/m 4 en de andere voorstelling voor groep 5 t/m 8. De kinderen vonden het allemaal geweldig. Ze wist zowel de jongere kinderen als de oudere kinderen te boeien met haar afwisselende voorstellingen vol goocheltrucs, humor en buikspreekpoppen. Een groot compliment!

Recensie 6 juni 2022:
Tijdens Opwekking 2022 heeft Juf Snapniks opgetreden bij de Bijzondere Mensen Tent. Het was heel mooi. De bezoekers waren allemaal geboeid en genoten ervan.

Recensie 5 juni 2022:
Tijdens ons Pinksterweekend met onze gemeente heeft Juf Snapniks opgetreden voor de kinderen. Wat was het bijzonder om te zien hoe ze de kinderen van A tot Z wist te boeien. Ze genoten allemaal en de boodschap kwam heel goed over.

Recensie 29 mei 2022:
Juf Snapniks heeft opgetreden tijdens het Strandheemfestival. De kinderen hebben genoten van de voorstelling en het dak van de grote tent ging er bijna af. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Wat een interactie met de kinderen.

Recensie 7 mei 2022:
Ik wil je graag doorgeven dat ik als volwassene heel erg geraakt ben door je voorstelling. Het was een voorstelling voor de kinderen maar er zitten diverse diepere lagen in. Wat heb jij veel talent. Je weet de harten van jong tot oud te bereiken.
Gemeente in Woerden

Recensie 24 april 2022:
Op zondag 24 april hadden we in plaats van een 'gewone' kerkdienst juffrouw Snapniks op bezoek. Ze bracht de voorstelling: "Ik snap er niks van!"

We kijken er met veel plezier op terug! Van het begin tot het einde wist Elza (juffrouw Snapniks) de kinderen te boeien. En niet alleen de kinderen, want ook de reacties van de volwassenen waren positief.
De prachtige boodschap van de gelijkenis van de verloren zoon werd dicht bij jong en oud gebracht.

Daarnaast is het enthousiasme en de passie van Elza van Heijst heel aanstekelijk.
O ja: knap was het om te zien hoe makkelijk zij, bij onverwachte reacties, improviseerde....

Kortom: een aanrader!
Jurgen Zomer,
voorganger Evangelische Gemeente Immanuël Heerde

Recensie Paasoptreden 17 april 2022:
Elza, we hebben al meerdere optredens van je gezien. Maar dit optreden was zo bijzonder. Je bracht het Paasverhaal zo dichtbij ons hart. We hebben de Liefde van Jezus door jou heengezien. Heel bijzonder.

Evangelie gemeente Hoogvliet

Recensie Paasoptreden 16 april 2022
Middels dit bericht willen wij je ontzettend bedanken voor de bijzondere dag die wij hebben gehad, tijdens de gezinsdienst. Wij danken God voor de gelegenheid om van jouw optreden te mogen genieten. De ervaring was geweldig, we hebben er allemaal van genoten, zowel de kinderen als de volwassenen. Jouw enthousiastme en de liefde waarmee je jouw werk doet, was enorm voelbaar en zeker ook aanstekelijk! Bedankt dat je ons over vergeving hebt geleerd! Moge God jouw leven blijven zegenen en het talent dat je in handen hebt gekregen.

Namens pinkstergemeente EECD Heemskerk zeggen wij nogmaals: heel erg bedankt!
Groet en zegen,
Darianna

Recensie 7 april 2022
Het was geweldig hoe je voor de mensen met een beperking een kort maar krachtige Bijbelse boodschap neer wist te zetten. Echt bijzonder!

Recensie 23 februari 2022
Optreden: 'Ik snap er niks van' Alle 80 kinderen van de kinderbijbelclub hebben ademloos naar je geluisterd. Wat was het mooi om te zien hoe de act met juf Snapniks en de act met het Bijbelverhaal dezelfde lijn lieten zien. Zo mooi om te horen hoe de kinderen gingen reageren. Er is zoveel interactie in je voorstelling. Dit zullen we in Woerden niet snel meer vergeten!

Recensie 20 februari 2022
Optreden Detective
Elza, het was heel bijzonder. Je wist de harten van jong en oud te raken. We hebben hier in Twente heel erg van je genoten.

Januari 2022:
Top gedaan, mooi duidelijk en met goede ondersteuning en herhaling.

December 2021:
Wat hebben de kinderen uit onze kerk genoten van het Kerst-optreden van juf Snapniks! Het enthousiasme, de interactie, de afwisseling, de leuke grapjes en de goede verhaallijn maakten er een hele geslaagde ochtend van.

Kortom; een groot succes!

Een kerk uit Noord-Brabant

December 2021 N.a.v. de kerstfilm
Hoi Elza, Ik vond het geweldig hoe goed jij de typetjes speelt. Mevr. met de kerstversiering, serveerster, boer, clown, vrouw op wintersport enz. Helemaal in je rol en net een tikkeltje over de top waardoor het hilarisch wordt. Veel typetjes zijn ook zo herkenbaar, iedereen kent bijna wel iemand in zijn of haar omgeving en soms herken je misschien ook iets van jezelf terug in bepaalde typetjes. Kerst heeft helaas voor zoveel mensen niet de betekenis van de geboorte van Jezus dus vullen ze het in met andere zaken. En de eenzame oude vrouw zal helaas ook niet onherkenbaar zijn voor veel mensen. Dat alles heb je heel goed duidelijk gemaakt. Je houdt de mensen een spiegel voor en zet ze aan het denken...waar draait het nu werkelijk om met kerst en wat is allemaal maar bijzaak. Al jouw typetjes kennen de liefde van God en Zijn zoon Jezus niet en wat de echte betekenis van kerst eigenlijk inhoudt maar ook bij mensen voor wie dat niet geldt kunnen al deze zaken die je bij de typetjes benoemd een afleidende rol spelen. Dus goed voor iedereen om daar eens bij stil te staan. Hoe zit het bij mij, waar draait het bij mij nou werkelijk om en is dat ook zichtbaar. En hoe kan ik het (nog) meer zichtbaar maken naar de mensen om mij heen zodat ook zij misschien Jezus gaan leren kennen en de werkelijke betekenis van kerst. En hoe kan ik iets betekenen voor mensen die zich eenzaam voelen. Kortom zet iedereen aan het denken op een luchtige manier gebracht. Heel goed gedaan!


Oktober 2021:
We hebben van jong tot oud genoten van de voorstelling: 'Ik snap er niks van.' Het kon niet beter. Wat ben jij goed! Wat weet jij harten te raken en we hopen dat je gauw weer terug kunt komen.'
Kerk in het midden van het land

12 september 2021:
In Aalsmeer hebben we steeds geboeid naar je geluisterd. Je voorstelling is erg interactief en dat maakt dat ook de kinderen die normaliter niet zolang stil kunnen zitten, toch echt geboeid blijven. De boodschap wordt meerdere malen herhaald en dat is erg sterk.

11 september 2021:
Elza heeft voor onze gemeentedag in het westen van het land de kinderen een geweldige tijd bezorgd. Het was meer dan fantastisch!

Vakantiebijbelschool najaar 2021:
'Wat een leuk theater voor de kinderen! Elza betrekt alle kinderen erbij en iedereen vindt het leuk.'
'Heel leuk om bij te zijn! Alle kids zijn enthousiast, ze gaan zelfs op de bank staan om mee te kunnen doen.'
'Elza is een professional, dat zie je aan alles. Ze weet wat ze doet op het podium maar ook daarbuiten. Makkelijk in communicatie en ziet direct kansen om met mensen in gesprek te gaan.'

Eind augustus 2021:
Enthousiasme, gecombineerd met diepgang en humor en interactie. Dat zijn de sleutelwoorden voor je voorstelling. Prachtig!

Augustus 2021:
Juf Snapniks was aanwezig tijdens onze Vakantie BijbelWeek. Wat een enthousiasme, van zowel juf Snapniks als van de kinderen (en volwassenen). Ze zaten helemaal in het verhaal en de reacties waren (letterlijk) oorverdovend! Ontzettend leuk om te zien hoe de interactie tot stand kwam. Juf Snapniks is constant op zoek naar reacties en beweegt enorm natuurlijk mee met het publiek. Ze voelt enorm goed aan wat er nodig is. Het was een luchtige voorstelling, met een prachtige boodschap (het verhaal van de verloren zoon).
Elza: bedankt voor je enthousiasme en fijne samenwerking! Veel zegen gewenst in je voorstellingen.
Een warme groet vanuit Waddinxveen, Rianne

Augustus 2021:
In de zomer vieren wij onze kerkdiensten in de openlucht. De kerkdiensten worden bezocht door onze gemeenteleden, maar ook door gasten die tijdens de zomer vertoeven op één van de vele campings in de omgeving. We vinden het ontzettend belangrijk om de kinderen de aandacht te geven die zij verdienen. Daarom hebben we Elza, eh Juf Snapniks bedoel ik natuurlijk, gevraagd om de voorstelling 'Ik snap er niks van' te verzorgen.

De ervaring met Elza begint natuurlijk al in het voorbereidende contact. Het was erg fijn om te kunnen sparren over de voorstelling, de organisatie en praktische zaken. Zij reageert volgens het 3V-principe: vlot, vriendelijk en volledig! Wat overigens ook erg handig was, is dat Elza beschikt over professionele foto's waarmee we de voorstelling goed konden promoten via een flyer en social media.

De kinderen (in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar) hebben intens genoten van een prachtige en interactieve voorstelling rijk met visuele voorbeelden, treffende grappen, en goocheltrucjes. Elza gebruikt eenvoudige manieren die het (moraal van het) verhaal op hele bijzondere illustreren, maar geeft de kinderen ook een rol in het verhaal. Hierdoor ontstaat er een bijzondere connectie, kunnen de kinderen zich helemaal inleven en blijft het ontzettend goed hangen wat het betekent dat God onvoorwaardelijk van je houdt. Naar de kinderen toe is Elza lief, begripvol en geduldig. Zij ziet de kinderen echt staan, en zo levert ze een enorme bijdrage aan ons verlangen: dat alle kinderen zich kostbaar en geliefd voelen.

Elza, enorm bedankt en we hopen juf Snapniks snel weer eens te zien in onze kerk!
Oudste van een Evangeliegemeente

Juni 2021
Elza heeft opgetreden voor onze interkerkelijke kinderbijbelclub in Rotterdam. De kinderen hebben allemaal genoten van het optreden van haar. Ze komen uit verschillende culturen en er zaten ook grotere kinderen bij. Ze vonden het allemaal geweldig. Bedankt!

Opwekking 2021 voor de online Pinksterconferentie 2021:

Wat fijn om met Happy Kids Entertainers te werken! Elza reageert in de voorbereiding snel en positief op de mail. Ook wanneer iets kort van te voren wijzigt is dat voor Elza geen probleem, ze kan snel schakelen. Tijdens de opnames in de filmstudio van Family7 is de uitvoering professioneel, enthousiast maar vooral met liefde voor de doelgroep . Wij werken vanuit de Bijzondere Mensen Tent (Opwekking) heel graag met Elza, nu en in de toekomst.

Zondag 21 maart 2021 Opgetreden voor een lifestream uitzending van een Hervormde gemeente in Overijssel: Voorstelling: 'Ik snap er niks van!'
Recensies van een jeugdouderling, een jeugdwerker en een moeder:
1) Echt een superleuke voorstelling! Ondanks dat het online was, hadden de kinderen thuis echt het gevoel dat ze erbij waren. Er werd thuis fanatiek teruggepraat, gezongen en gedanst. Een mooie boodschap over Gods liefde voor iedereen! We hebben genoten. Echt een aanrader. (En wat ben je gewoon ook een leuk mens ;)

2) We willen jullie even laten weten dat wij enorm genoten hebben van het kindertheater. Heel leuk en gezellig gedaan. Bedankt!

3) Ook van mij nog even een zeer positieve recensie!
Wij hebben gisteren thuis samen gekeken met mijn 3 kinderen van 5,8 en 10 jaar. En ondanks dat ik een beetje "bang" was of mijn zoon van 10 het leuk zou vinden keek ik steeds stiekem opzij en zag dat hij wel moest lachen om je grapjes en het echt wel leuk vond.
Mijn middelste zoon vond het ook heel geslaagd, je kunt aan hem niet altijd goed zien of hij iets leuk vind of niet door zijn autisme maar hij zong zachtjes de liedjes mee en moest erg lachen om je grapjes! En wat ik erg leuk vond is dat hij de eerste was die de connectie met de verloren zoon doorhad.
De jongste van 5 was helemaal enthousiast! Ze moest zo lachen dat het weer niet lukte om de ballon op te blazen en ook zong ze de liedjes vrolijk mee en zat ze te springen op de bank.
Vanmorgen zei ze nog dat ze Woefie zo schattig vond en dat als we ooit een hond krijgen hij Woefie moet heten ha ha;-)
Kortom een geslaagde voorstelling! We krijgen ook positieve reacties vanuit de gemeente.
Ik vond ons mailcontact ook fijn.
We zien je vast nog een keer terug en dan hopelijk in een volle kerk met allemaal kinderen!


Online korte voorstelling van het kerstverhaal voor de Volle Evangelie gemeente in Hoogvliet 25-12-2020
Elza, het was in 1 woord geweldig! Heel bijzonder hoe je dit uitgespeeld hebt. In alle huiskamers hebben we genoten.

Kerstvoorstelling Capelle a/d IJssel 12 december 2020
Wat hebben we een geweldige kerstochtend gehad met de kinderen uit de flat om onze kerk! Juf Snapniks vroeg zich af wat Kerst eigenlijk was. Zou het gaan om lekker eten of versiering van de kerstboom? Het verhaal zat vol met lachwekkende domme dingen van juf Snapniks, de kinderen wilden haar natuurlijk wel even helpen, het was kostelijk om te zien. Na een verkleedmoment hoorden de kinderen het Kerstverhaal van de herbergier. Heel mooi hoe enthousiast en betrokken de kinderen waren. De voorstelling werd afgesloten met een liedje met gebaren. Zo is op een heel geschikte manier het kerstverhaal gedeeld met kinderen uit de buurt! Bedankt Elza!

Commissie "Kids met elkaar" Prot. Gem. Beusichem-Zoelmond 6-11-2020
Recensie n.a.v. 'Ik snap er niks van'

De kinderen (en ook wij organisatoren) hebben genoten van het optreden van Juf Snapniks. Een gekke, vrolijke juf maar echt slim is ze niet....dat hadden de kinderen snel in de gaten. Dit zorgde voor veel hilarische momenten en de kinderen hadden dan ook enorm veel plezier.

Het was een ontzettend leuk optreden waarbij de kinderen juf Snapniks regelmatig te hulp schoten om het weggelopen stoute hondje waar ze toch zo veel van hield terug te vinden. Het parallelverhaal uit de bijbel over de vader die bleef wachten tot zijn verloren zoon weer thuis kwam, kreeg zo een duidelijke en herkenbare uitleg.

Elza weet op een super grappige manier aan te sluiten bij de kinderen en heeft daarbij oog voor iedereen. Door de combinatie van het optreden van Juf Snapniks en het uitspelen van het parallelverhaal wordt de diepere laag die hier door heen verweven is, nl. de onvoorwaardelijke liefde van God voor iedereen, nog meer zichtbaar.

Commissie "kids met elkaar" Prot. Gem. Beusichem-Zoelmond


Impact Church Waddinxveen 11-10-2020
Recensie n.a.v. Ik snap er niks van'

Hoi Elza,
Zowel ouders als kinderen waren erg enthousiast. Ook onze eigen kids hadden het er thuis nog over. Grappig om dan te horen wat ze ervan hebben opgestoken.
Ik vond het zelf een waardevol programma voor de kinderen van onze kerk. Knap hoe jij ook inspeelt op de situatie.
De kinderen zaten er helemaal in. Ze waren mega enthousiast en hebben erg genoten.
Bedankt nogmaals voor de leuke voorstelling
Groetjes A.
Basisschooldocent groep 7
Leiding kinderwerk

Evangeliegemeente Vlaardingen 4-10-2020
Recensie n.a.v. Ik snap er niks van'

Hier een reactie van één van onze kinderwerkers:
Ik vond juf snapniks erg geslaagd!! Je zag echt dat de kinderen, en ook volwassenen, er helemaal in zaten. Ze reageerden heel enthousiast en deden echt mee. Combinatie tussen juf Snapniks en bijbelse figuur vind ik goed. Kinderen horen zo het bijbelverhaal en door juf snapniks wordt er dan nog op eenvoudige en leuke manier ook moraal van het bijbelverhaal duidelijk gemaakt.
Ik zeg: geslaagd optreden! Ga zo door juf snapniks!😃👍🏻

Kruiskerk Dordrecht 13 juli 2020
Recensie n.a.v. 'Ik snap er niks van'

Aan de gezichtjes en reacties van de kinderen, kon ik echt merken dat ze er helemaal in mee gingen, ze gaven heel goed response.
Verder was het een stuk met veel variatie. Leuk om af en toe weer eens wat te gaan zingen waarna de kinderen weer nieuwsgierig waren, hoe het verder zou gaan.
En wat ben je enthousiast zeg! Dus....erg tevreden!Een recensie/aanbeveling van Stichting Profila Zorg

"Juf Snapniks is als spreker aanwezig geweest in de Bijzondere Mensentent van Profila Zorg tijdens de pinksterconferentie van Opwekking. Iedereen heeft genoten van haar aanwezigheid! Ze wist de boodschap kort en bondig over te brengen, met mooie beelden ter ondersteuning. Veel herhaling, wat goed past bij deze doelgroep. Er kwam veel reactie en enthousiasme van de deelnemers. Wij zijn blij!"


Met vriendelijke groet,


C. K│ Gezinscoach & Intakecoördinator Profila Jong Rijnmond | Stichting Profila Zorg

Ik wil graag bij deze mijn persoonlijke reactie geven op jouw optreden in de Bijzondere Mensen Tent tijdens Opwekking 2019

De manier waarop je de gevraagde boodschap overbracht was ontwapenend,
heel toegankelijk voor de doelgroep en ook heel liefdevol.
De boodschap werd niet vertroebeld door allerlei bijzaken, en kwam helder over.
De hoofdzaak ervan werd telkens opnieuw op een leuke aanvullende manier uitgebeeld,
wat naast die helderheid ook leidde tot veel plezier en betrokkenheid van de doelgroep.

Een hartelijke groet en veel zegen, Albert
Bouwman Architectuurpresentatie

Online voorstellingen:
Korte film: Powered by
Deze film duurt 10 minuten en gaat over de lamp onder de korenmaat. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Online Kerstvoorstellingen:
Daarnaast zijn er ook nog online-kerstvoorstellingen te bestellen. 1 voorstelling duurt 19 minuten en is interactief. Er komen 9 verschillende personages in voor die elke keer heel kort uitspelen wat kerst voor hen betekent. Na ieder personage komt de herbergier uit het kerstverhaal en stelt een diepgaande vraag. Aan het eind wordt de kerstboodschap uitgelegd door de herbergier. Zoekt u een kortere bijdrage? U kunt ook een film bestellen van 2x 5 minuten met het kerstverhaal verteld door de herbergier.

Neem voor meer informatie contact op: info@happykidsentertainers.nl

Voor meer informatie en prijsopgave:
info@happykidsentertainers.nl

Voorstellingen op maat: We maken graag een voorstelling op maat voor u.