Kinderentertainment tijdens uw bruiloft

Een bruiloft is een 'wauw-ervaring' in het leven van jou en je aanstaande man. Een dag die je nooit meer zult vergeten.
Wat geweldig dat jullie ook aan de kinderen denken die op jullie bruiloft zullen komen! Veel bruidsparen spenderen veel geld aan hun bruiloft, maar vergeten daarbij te investeren in de kinderen. Terwijl ze zo belangrijk zijn! Als kinderen het naar hun zin hebben, dan zijn de ouders ook blij. Als je als bruidspaar investeert in een professionele kinderentertainer, dan zorg je ervoor dat de kinderen ook een 'wauw-ervaring' hebben. En dat is onvergetelijk en onbetaalbaar! Voor kinderen duurt een bruiloft echt lang en het wordt op een gegeven moment echt saai voor hen. En als kinderen zich gaan vervelen...dan is dat niet leuk voor hen maar het heeft ook een effect op alle volwassenen.

Happy Kids Entertainers zorgt ervoor dat ook de jongste gasten het ontzettend naar hun zin zullen hebben tijdens het feest.
We zorgen voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Zo hebben de kinderen hun eigen feest met bijbehorende activiteiten, gerelateerd aan dat van de ouders. Knutselen, spelen, boekjes lezen, tekenen, taartjes versieren, dansen… Ze zullen zich geen moment vervelen en de ouders kunnen zorgeloos genieten. Aangezien elk feest anders is, zijn de mogelijkheden uiteenlopend. U kunt denken aan alleen kinderentertainment, maar diner- of ceremoniebegeleiding behoren ook tot de mogelijkheden. De nanny’s kunnen ook apart met de kinderen eten aan de kindertafel.

We nemen graag uw wensen met u door. We kunnen diverse mogelijkheden aanbieden. Zo kunnen we een basisprogramma aanbieden met knutselen en spelletjes. Maar we kunnen ook een prinses en een Spiderman bij de kinderen laten optreden. Of een gezellige ballonnenclown.
Wilt u de kinderen laten schminken? Dat kunnen we natuurlijk ook voor u regelen.
Wilt u alle kinderen een kleurboekje geven met daarop uw namen als aandenken aan deze dag? Ook dat kunnen we voor u laten maken.
Een persoonlijke placemat voor tijdens het diner met een kleurplaat erop? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken samen met een aantal andere bedrijven en kunnen dus al jullie wensen in vervulling laten gaan.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, dan kunnen we een offerte op maat maken.
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal kinderen en welke soort kinderentertainment u wilt inhuren.

Recensies: op onze Facebookpagina vindt u meer dan 85 recensies over Happy Kids Entertainers.
Wat we vaak horen: "We merken aan dat je echt een passie hebt voor kinderen. Precies wat we zoeken, want dit is niet voor iedereen weggelegd."

We hebben veel ervaring met kinderen en zijn in het bezit van een kinder EHBO-diploma.