Juf Snapniks

Voor kerken en Christelijke basisscholen heeft juf Snapniks 3 verschillende gezinsdiensten.

'Steengoed'
Deze gezinsdienst is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 100 jaar. Het is een laagdrempelig programma met veel afwisseling.
Juf Snapniks treedt 3x op met een komische act. Ze maakt hierbij gebruik van een buikspreekpop en diverse goocheltrucs.
Halverwege het programma wordt er samen met een paar kinderen en eventueel een paar volwassenen het bijbelverhaal van Nehemia uitgespeeld. Het thema van deze gezinsdienst is: 'Steengoed'. Het is 'steengoed' als je op God vertrouwd. Dit thema komt op verschillende aspecten naar voren.
Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit en door de afwisselende acts en verschillende invalshoeken blijft de belangrijke les goed hangen.

'Ik snap er niks van'
Deze gezinsdienst is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 100 jaar. Het is een laagdrempelig programma met veel afwisseling.
Tijdens deze gezinsdienst staat de onvoorwaardelijke liefde van God centraal. Je snapt er niks van, maar toch is het zo. Het bijbelverhaal wordt uitgespeeld door de vader van de verloren zoon. Ook bij deze gezinsdienst komt juf Snapniks 3x optreden en speelt daarbij een parallelverhaal uit.

'Bidden, durven, doen'
Ook deze gezinsdienst is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 100 jaar. Tijdens deze gezinsdienst wordt een gedeelte van het leven van Mozes uitgespeeld. Juf Snapniks komt ook weer 3x optreden.

Op verzoek
We kunnen op verzoek themadiensten voor u samenstellen op basis van het door u aangedragen thema.
We willen u wel vragen om ons op tijd hiervoor te benaderen.

Voor meer informatie en prijsopgave:
info@happykidsentertainers.nl

Ervaring:
Elza van Heijst heeft 6 jaar lang een kinderbijbelclub mogen leiden. Op deze kinderbijbelclub zaten 60 kinderen. Deze kinderen heeft ze 2 per maand laten genieten van Gods Woord.
Daarnaast heeft Elza van Heijst bij diverse kerken en scholen opgetreden.

RecensiesPer email ontvangen:
We hebben genoten van je optreden. Dit mag je vaker komen doen. Voor ons als volwassenen was het ook heel ontroerend. Je weet harten te raken.


Christelijke basisschool

Per email ontvangen naar aanleiding van een gezinsdienst:

Na afloop van een gemeenteweekend:
'Het was heel mooi hoe je het thema van ons gemeenteweekend in een voor hen begrijpelijk niveau hebt uitgewerkt.'