De grappige muzikale goochelpiet van Happy Kids Entertainers komt dit jaar weer naar Nederland

Ze heeft de afgelopen jaren heel veel gezinnen bezocht in de regio Hellevoetsluis.
Wat hebben alle kinderen van haar genoten!

Hoe ziet een bezoek van 20 minuten eruit?
Goochelpiet komt rustig binnen. Ze geeft alle kinderen even de gelegenheid om haar te leren kennen. Daarna gaat ze met haar gitaar een Sinterklaaslied zingen.
En natuurlijk laat ze elk jaar weer nieuwe goocheltrucs zien. Dat vinden de kinderen geweldig. Deze goocheltrucs zijn grappig en ook zeer geschikt voor peuters. Het niveau wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Bij kleinere kinderen wordt de nadruk van het bezoek meer gelegd op het zingen van Sinterklaas liedjes.
Daarna leest de goochelpiet voor uit het Grote Boek van Sinterklaas. De ouders hebben de goochelpiet van tevoren leuke informatie gestuurd over de kinderen. En dan is het weer tijd om afscheid te nemen. Of toch niet? Nee, dan is het natuurlijk heel erg belangrijk dat de goochelpiet de zakken met cadeautjes achter laat. Vooraf is afgesproken waar de ouders de zakken neerzetten. De kinderen krijgen dan nog strooigoed van de goochelpiet. Dit wordt niet gestrooid. Daarna gaat de goochelpiet naar het volgende adres en kunnen de kinderen de cadeautjes uitpakken.
Wat is het elk jaar weer een feest om naar Nederland te komen!

De kosten van een bezoek in Hellevoetsluis van 20 minuten inclusief strooigoed:
Zaterdag 30 november: €30,-
Zondag 1 december:€30,-
Maandag 2 december: €30,-
Woensdag 4 december: €30,-
Donderdag 5 december: €35,-

De goochelpiet komt ook in Brielle, Rockanje en Vierpolders. Behalve op 5 december.
De kosten zijn €5,- extra i.v.m. de reistijd en reiskosten.

U kunt via ons contactformulier een aanvraag doen voor een bezoek. (Zie knop onderaan deze pagina)
Daarop kunt u bij de opmerkingen aangeven welk tijdstip uw voorkeur heeft. We zullen dan binnen een paar dagen via de email met u contact opnemen om door te geven of er nog plek is.

Kleur goochelpiet:
Zoals u op de foto's ziet, is de goochelpiet helemaal bruin. Ze is heel erg vaak door de schoorsteen geklommen. Daardoor is ze helemaal bruin geworden.
Ze heeft respect voor alle mensen en kijkt uit naar het leuke en gezellige feest.Recensie:
'Wat is de goochelpiet een lieve piet. Je merkt dat ze veel ervaring heeft met kinderen en ook onze kleinste vond het prachtig!"