Woongroepen en dagbestedingscentra voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.
Voor de corona-crisis kwam ik zeer regelmatig bij diverse woongroepen en dagopvangcentra. De verschillende mogelijkheden hiervoor vindt u onderaan deze pagina. Tijdens de coronacrisis zijn bezoeken binnen niet mogelijk. Toch heeft deze prachtige doelgroep juist nu zoveel behoefte aan muziek en vrolijkheid.
Daarom bied ik tijdens de corona-periode 3 verschillende raamvoorstellingen aan van 30 minuten.
De raamvoorstellingen zijn een combinatie van muziek en een mini-poppenkast spel. Verder komt er natuurlijk veel humor in voor. De bewoners kunnen genieten en meezingen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  info@happykidsentertainers.nl

Boerin Bep
Een raamvoorstelling met boerin Bep duurt 30 minuten. Het is een combinatie van muziek met een mini-poppenkast spel waar de bewoners van zullen genieten. Boerin Bep heeft een muziekbox bij zich en instrumenten. Ze zorgt voor een vrolijke noot en dat kan iedereen in deze tijd goed gebruiken!


De muzikale poets-clown Kwep
Een raamvoorstelling van clown Kwep duurt 30 minuten. Het is een combinatie van humor en muziek en de bewoners kunnen meezingen en genieten van een vrolijke noot. Gaat het haar lukken om de ramen te zemen en ook nog te zingen en grapjes te maken? En wat zit er allemaal in haar koffer?

Juf Snapniks
Deze grappige juf geeft een leuke raamvoorstelling van 30 minuten. De voorstelling zit vol humor en muziek. Juf Snapniks probeert een gezellig feest te organiseren maar er gaat van alles mis. Juf Snapniks neemt een muziekbox mee en instrumenten en de bewoners kunnen binnen gezellig meezingen en meegenieten.

Bezoeken:
Clown Kwep komt op bezoek bij woongroepen en dagbestedingscentra voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.
Ze is een hele zachtaardige clown die mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking een warm hart toedraagt. Met haar gitaar en haar humor heeft ze al heel veel mensen met een verstandelijke beperking laten lachen en genieten.
Ze zoekt bij elke persoon afzonderlijk aansluiting en werkt ook in groepsverband m.b.v. diverse materialen en muziek. Ze werkt belevingsgericht en haar lach komt in het hart aan.

Workshops/ beleving:
Ook kan ze diverse workshops geven voor mensen met een verstandelijke beperking.
Workshops met dans en muziek en theater behoren ook tot de mogelijkheden.
Neemt u contact met ons op voor meer informatie.  info@happykidsentertainers.nl

Shows en belevingstheater:
Clown Kwep heeft diverse interactieve shows voor mensen met een verstandelijke beperking.
Ook kan ze clienten met EBM laten genieten van een belevingstheater.
Recensies:
Diverse woongroepen hebben recensies geschreven over clown Kwep.
/entertainment-gezondheidszorg/recensies-gezondheidszorg