Woongroepen en dagbestedingscentra voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.
Voor de corona-crisis kwam ik zeer regelmatig bij diverse woongroepen en dagopvangcentra. De verschillende mogelijkheden hiervoor vindt u onderaan deze pagina. Tijdens de coronacrisis zijn bezoeken binnen niet mogelijk. Toch heeft deze prachtige doelgroep juist nu zoveel behoefte aan muziek en vrolijkheid.
Daarom bied ik tijdens de corona-periode 3 verschillende raamvoorstellingen of muzikale tuin-voorstellingen aan van 30 minuten.
De raam- of tuinvoorstellingen zijn een combinatie van muziek en andere leuke onderdelen. Verder komt er natuurlijk veel humor in voor. De bewoners kunnen genieten en meezingen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  info@happykidsentertainers.nl

Boerin Bep
Een raam-of tuinvoorstelling met boerin Bep duurt 30 minuten. Het is een combinatie van muziek en humor. Boerin Bep heeft een muziekbox bij zich en haar gitaar. Ze zorgt voor een vrolijke noot!

De muzikale clown Kwep
Een muzikale tuin-voorstelling van clown Kwep duurt 30 minuten. Het is een combinatie van humor en muziek. Clown Kwep zingt Nederlands talige liedjes en heeft een gitaar en een muziekbox.

Juf Snapniks
Deze grappige juf geeft een leuke raam-of tuinvoorstelling van 30 minuten. Juf Snapniks probeert een gezellig feest te organiseren maar er gaat van alles mis. En hoe ze gitaar moet spelen snapt ze al helemaal niet.

Bezoeken:
Clown Kwep komt op bezoek bij woongroepen en dagbestedingscentra voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.
Ze is een hele zachtaardige clown die mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking een warm hart toedraagt. Met haar gitaar en haar humor heeft ze al heel veel mensen met een verstandelijke beperking laten lachen en genieten.
Ze zoekt bij elke persoon afzonderlijk aansluiting en werkt ook in groepsverband m.b.v. diverse materialen en muziek. Ze werkt belevingsgericht en haar lach komt in het hart aan.

Workshops/ beleving:
Ook kan ze diverse workshops geven voor mensen met een verstandelijke beperking.
Workshops met dans en muziek en theater behoren ook tot de mogelijkheden.
Neemt u contact met ons op voor meer informatie.  info@happykidsentertainers.nl

Shows en belevingstheater:
Clown Kwep heeft diverse interactieve shows voor mensen met een verstandelijke beperking.
Ook kan ze clienten met EBM laten genieten van een belevingstheater.
Recensies:
Clown Kwep komt bij diverse locaties van Ipse de Bruggen, de Zuidwester, Thomashuizen, Herman Frantsen Huizen, Westenrijck boerderijen etc.
Diverse woongroepen hebben recensies geschreven over clown Kwep.
/entertainment-gezondheidszorg/recensies-gezondheidszorg