Mogelijkheden tijdens de corona-periode
Als belevingsgerichte troubadour treed ik veelvuldig op in verpleegtehuizen in prachtige jurken. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.
Tijdens de corona-periode zijn deze optredens binnen in de verpleegtehuizen en woongroepen niet mogelijk. Toch is het juist zo belangrijk om in deze tijd de ouderen op te fleuren met muziek.
Daarom heb ik 3 verschillende muzikale raamvoorstellingen die ik tijdens deze periode kan aanbieden. De raamvoorstellingen duren 30 minuten en zullen buiten plaatsvinden en zijn inclusief gebruik van geluidsbox, gitaar met versterking en een headset microfoon.

Neem contact met ons op per email om een afspraak in te plannen. info@happykidsentertainers.nl
Ik kijk uit naar uw bericht.

De muzikale wasvrouw
De wasvrouw geeft muzikale raamvoorstellingen van 30 minuten. Eerst wordt de was gedaan op de ouderwetse manier met een wasbord. Daarna zal de wasvrouw op een muzikale en originele wijze oud-Hollandse liederen spelen. Ze neemt hiervoor een muziekbox mee en zal zelf op diverse manieren meespelen.

Het muzikale bloemenmeisje
Het bloemenmeisje met haar vrolijke Dirndl jurk geeft muzikale raamvoorstellingen van 30 minuten. Ze zal bijpassende liederen laten horen en maakt daarbij gebruik van een muziekbox en instrumenten. Ook zal ze een ballonnenbloem maken. Zo fleurt ze de bewoners op in deze pittige tijd!

De vrolijke muzikale poets-clown
Clown Kwep komt graag een gezellige raamvoorstelling geven van 30 minuten. Ze zal daarbij haar poets-kwaliteiten en haar muzikale talenten laten zien. De bewoners worden door haar betrokken bij het optreden en kunnen gezellig meezingen. Een vrolijke noot die de bewoners goed kunnen gebruiken!

Foto-impressie:
Hieronder vindt u 3 foto's van een bezoek van de muzikale poetsclown Kwep. De foto's zijn met toestemming van de familie geplaatst. Het is prachtig om te zien hoe de ouderen reageren op de bezoeken. Er is ook een filmpje te zien op Facebook. Kijk hiervoor op: www.facebook.com/happykidsentertainers

Voor optredens van de belevingsgerichte troubadour na de corona-crisis, kijk hiervoor onderaan deze pagina.
Belevingsgerichte troubadour

Zingende Elizabeth voor mensen in verpleegtehuizen
Zingende Elizabelle voor mensen met een verstandelijke beperking


Zingende Elizabeth zet mensen van jong tot oud in het zonnetje!
Naast haar werk als contactclown bij ouderen en mensen met een beperking, heeft Elizabeth of Elizabelle nog een andere passie. Dat is zingen!
Met haar heldere stem en haar gitaar weet ze de juiste snaar te raken. Uit haar muziekbox komen bekende liedjes en ze zingt samen met de bewoners en de cliënten.
Elizabeth bekijkt per persoon wat mensen raakt. Ze raakt de juiste snaar.
Sommige mensen luisteren naar de stem van Elizabeth en raken ontroerd. Anderen zingen luid mee. Elizabeth heeft een uitgebreid repertoir en speelt graag in op de wensen van de mensen.
Door haar achtergrond als contactclown en haar ervaring is ze een belevingsgerichte troubadour.
Haar optredens zijn interactief en haar publiek kan meezingen en meespelen op muziekinstrumenten.
Ze maakt gebruik van diverse hulpmiddelen:
-Muziekinstrumenten
-Zang
-Herkenbare klanken
-Geuren
-Attributen die herinneringen naar boven kunnen brengen
-Beweging
-Dieren (deze bewegen en lijken echt)
-Humor
Ze heeft diverse jurken en kan daardoor voor jong en oud worden ingezet. Er zijn  qua outfits diverse mogelijkheden en we vertellen u hierover graag meer in een gesprek.  Neemt u contact met ons op voor meer informatie.
Fotografie: dhr. L. Bestman

Zingende Elizabeth in donkerrode galajurk met gitaar

Zingende Elizabeth in haar blauwe jurk met gitaar

Zingende Elizabelle in haar gele jurk met gitaar