Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten

Happy Kids Entertainers uit Hellevoetsluis in Zuid-Holland verzorgt kinderentertainment voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. Zo biedt Happy Kids Entertainers energieke, interactieve kindershows. Het is ook mogelijk om een personage in te huren voor een meet & greet. Ook kan Happy Kids Entertainers kinderentertainment op maat verzorgen tijdens evenementen.  Alle personages die op de homepage genoemd worden, zijn te boeken in een aangepast arrangement voor bedrijven.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. De tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Clown Kwep's interactieve kindershow 45 minuten
Clown Kwep

Clown Kwep heeft gehoord dat er een feest gaat plaatsvinden. En ja... als clown houdt ze heel erg van feestjes! Ze komt daarom graag even kijken of alles wel goed geregeld is, en of de kinderen er wel helemaal klaar voor zijn. Maar... zal dit wel goed gaan? Clown Kwep zorgt voor een interactieve show vol grapjes, muziek, dans en goocheltrucs.  

Voor recensies: ga naar klantwaarderingen

Kinderentertainment op maat tijdens evenementen 

Prinses Elsa of clown Kwep uit Hellevoetsluis in Zuid-Holland geven magic-shows voor de kinderen tijdens evenementen en braderieën. Met haar buikspreekpop Sven en haar gitaar zorgt prinses Elsa voor leuke interactie met de kinderen. Clown Kwep zorgt voor hilarische momenten en mini-shows. Alle arrangementen zijn uit te breiden met ballonfiguren maken, schminken en/of knutselen. Bij deze uitgebreide arrangementen zullen altijd twee entertainers aanwezig zijn.